Over Jolanda

Wat motiveert Jolanda

Ik ben ervan overtuigd dat jij de beste Content schrijft voor jouw bedrijf

Na jaren van schrijven van Killer Content voor klanten vond ik het tijd om een online platform te maken voor ondernemers. In de Academy maken we samen Killer Content. Omdat je nu eenmaal altijd content nodig hebt en omdat schrijven soms best een uitdaging is.

Ik ben ervan overtuigd dat jij voor jouw bedrijf de beste content schrijft. Jij weet namelijk zoveel over je bedrijf dat kan niemand anders voor je vertalen.

Ik leer je hoe je dit kunt doen zodat je daar nooit meer over na hoeft te denken.

Trainer funnel Conent schrijven

Wat doe ik?

Ik leer je Killer Content te maken. We gaan samen werken aan meer bekendheid voor jou als Expert.

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Alle aandacht die je geeft aan je bedrijf helpt om financieel en persoonlijk te groeien. Maar als je aandacht geeft aan de juiste dingen groei je nog harder!

Laat mij je helpen!

Jij voelt je helemaal thuis in de Killer Content Academy als jouw onderneming gericht is op de wereld een beetje mooier maken.

Dit kan zijn doordat jij mensen helpt om zich beter te laten voelen of dat je iets maakt of doet dat mensen een glimlach geeft. Als jij gericht bent op het welzijn van jezelf en anderen dan wil ik jou graag helpen aan meer zichtbaarheid.

Laten we onze krachten bundelen en samen de wereld een beetje mooier maken.

Aandacht aan je Marketing

Ik vind het jammer dat veel ondernemers (te) weinig aandacht geven aan de content (inhoud) van hun website en andere communicatie-uitingen.

  • Is jouw website in ruststand?
  • Weet je niet goed wat je op social media moet zetten?
  • Wil je wel een blog starten maar heb je dat nóg steeds niet gedaan?
  • Heb je angst voor techniek?
  • Ben je ervan overtuigd dat jij het niet kan?
  • Ben je onbekend met alle mogelijkheden om jezelf zichtbaar te maken?

Leer dan nu welke mogelijkheden er zijn en hoe je ze kunt gebruiken. Het enige dat je met uitstel bereikt is minder potentiële klanten. En daarmee verlies je omzet.

Dienstverlenend

Ik ben oprecht, zorgzaam en dienstverlenend. Altijd al geweest. Als jong meisje wilde ik kraamverzorgster worden en na de opleiding MDGO-VZ heb ik met plezier gewerkt als bejaardenverzorgster.

Door lichamelijke klachten moest ik op zoek naar een ander beroep dat ik net zo leuk vond. Ik had geen idee!

Ik ben op zoek gegaan naar een nieuwe passie met veel doorzettingsvermogen, optimisme, studie en door verschillende banen te proberen. Ik begon als telefoniste groeide door naar secretariaatsmedewerker, PR-functionaris, coördinator, communicatiemedewerker en eindigde mijn loondienst als communicatieadviseur.

Ik weet nog dat een collega mij vroeg: "Wat ga jij doen als je de loterij wint?"  Ik riep zonder na te denken dat ik dan voor mezelf zou beginnen. Hu? Waar kwam dat vandaan?

Dit zaadje is gaan groeien tot het moment dat ik besloot eindelijk eens mijn gevoel te volgen en ik ging doen wat ik nooit eerder had gedurfd. Ik startte mijn eigen bedrijf LandJeTekst.

Na een aantal jaren wist ik al dat ik meer te bieden heb dan alleen het schrijven van webteksten. Ik vond het tijd om daar actie op te ondernemen, en voíla de geboorte van de Killer Content Academy is een feit.

Focus

Al jaren ligt mijn focus op communicatie en ik ben vooral geboeid door online communicatie. De manier hoe mensen keuzes maken verandert door de digitale wereld. Maar er blijft een oergegeven dat we beïnvloedbaar zijn op fundamentele basisprincipes.

Cialdini heeft daar een geweldig boek over geschreven. Invloed, Ik raad je aan dit boek te lezen als je dat nog niet hebt gedaan.

Overtuigen van je klanten

Het is reuze interessant om de overtuigingsprincipes te verwerken in je teksten. Een klein verschil van zinsopbouw of koptekst kan een groot verschil maken in de reacties die je krijgt.

Ik puzzel graag met jou mee om van je content één duidelijk geheel te maken.

Ik wil altijd leren

Ik ben ontzettend leergierig en ik wil graag het beste uit mezelf en uit anderen halen. De wens om 'er toe te doen' en de zoektocht naar balans met mijn gezin heeft geleid tot een zware burn-out.

Ik had nooit gedacht dat dit mij zou kunnen overkomen!

Ik ben immers sterk, enthousiast, positief ingesteld en geboren met een groot doorzettingsvermogen. De burn-out was een hel, het was voor mij een onwerkelijke en onhoudbare situatie.

Boek van mijn ervaringen

Bijna 2 jaar lang heb ik gevochten tegen emoties, vermoeidheid en onmacht. Ik verloor elke controle over mezelf en raakte daardoor in een depressie. Een moeilijke tijd die veel van mezelf, mijn gezin en omgeving heeft gevergd.

Ik heb er een boek over geschreven. Omdat ik hoop dat ik jou uit die put kan houden! Of op zijn minst troost kan bieden als jij of een geliefde toch in een situatie zit waar je niet wilt zijn.

Mijn boek heet Levend Dood. Als je geïnteresseerd bent kijk dan eens op de website www.jezultermaarmeezitten.nl

Het boek ligt in verschillende bibliotheken in het land maar je kunt het boek natuurlijk ook online bestellen onder andere bij bol.com.

Ik volg mijn droom en ik wil dat jij dat ook doet!

Killer Content AcademyIn de tijd waarin ik ziek was heb ik ook veel heb geleerd over mezelf, het menselijk brein en mijn keuzes. Ik raakte overtuigd dat het anders moest.

Dit mag nooit meer gebeuren!

Ik ging mijn innerlijke ik volgen.

Ik heb mijn dromen gevangen, daarna vertaald naar een plan en mijn plan uitgevoerd.

Dat was het moment dat ik als ondernemer ben gestart. Ik had geen idee hoe je een ondernemer moest zijn, maar alles in mij voelde dat dit het pad was dat ik mocht bewandelen. Ik heb er hard voor gewerkt en heb er offers voor gebracht. Maar het was het waard!

Alleen dromen werkt niet, werken voor je dromen wel!

Ik gun iedereen dat ze zich niet laten leiden door omstandigheden maar door een intern verlangen.

Ik weet dat het lastig is een droom te volgen omdat daar vaak (financiële) gevolgen aan vast zitten. Geloof me daar ben ik zelf geweest. Om te kunnen doen wat jij het liefste doet heb je klanten nodig.

Daar kan en wil je mee helpen!

Waarom de wereld een beetje mooier maken?

Zoals ieder mens wil ik er toe doen. Ik wil achterom kijken als ik oud ben en echt een verschil hebben gemaakt. Ik draag een warm hart toe aan mensen die niet lekker in hun vel zitten.

Maar ik ben geen therapeut en dat wil ik ook niet zijn. Maar als jij ervoor kan zorgen dat mensen goed in hun vel zitten dan wil ik jou helpen je agenda te vullen. Zo maken we samen de wereld een beetje mooier.

Dan doet mijn bestaan er toe! Dat vind ik fijn.

Wie ben ik?

Ik ben Jolanda Damsma, opgegroeid in een arbeidersgezin met gelukkige ouders, een dienstverlenende vader, een thuismoeder en een broer en zusje. Een huis vol liefde maar financieel wankel.

Ik ben getrouwd en weer gescheiden maar heb er wel mijn grote liefde aan overgehouden, mijn kinderen. Ik heb twee twee superleuke volwassen zonen (echt waar!) waar ik enorm trots op ben.

Ik ben dankbaar dat ik het lef heb gevonden om mijn dromen te volgen. En ik droom en plan nog steeds. Stilstaan is immers achteruit gaan. Ik ga het liefst vol gas vooruit 🙂

Hoe droom jij?

Waarom werk ik graag met vrouwen?

Ik ben oprecht geïnteresseerd in alle mensen en naar veel van hun verhalen. En ik ben dol op mannen! Ik geniet ervan om in hun gezelschap te zijn.

Maar mijn respect gaat uit naar vrouwelijk ondernemers.

Want zo modern is deze tijd helemaal niet. Nog steeds hebben vrouwen over het algemeen meer ballen in de lucht te houden dan mannen.

Als je naast je verplichtingen en verantwoordelijkheden ook je eigen pad loopt en stoer genoeg bent om een eigen bedrijf op te starten, dan ben jij een krachtig persoon en een doorzetter!

Ik houd van vrouwen die zichzelf en hun bedrijf serieus nemen. Daar krijg ik energie van! Ik vind het zo gaaf om met deze supervrouwen (die zichzelf vaak helemaal niet zo super vinden) samen te werken!

Ik heb besloten, en Jij?

Ik heb besloten en gekozen. Ik laat mijn leven niet meer leiden door angst en verantwoordelijkheidsgevoel. Maar door emotie, kennis en kracht.

Ik heb het lef gehad om te investeren in mezelf én in mijn bedrijf . Natuurlijk heb ik daar offers voor moeten maken. Maar ik kijk dankbaar terug op die tijd. Ik heb enorm veel geleerd (ik leer nog steeds) en met durf en vertrouwen in mezelf heb ik mooie stappen gemaakt.

"I did it!"

Hoe zit dat met jou?

De Killer Content Academy is er niet voor iedereen

De Killer Content Academy is alléén voor ondernemers die het lef hebben om te investeren. Niet alleen in tijd en geld maar die ook het lef hebben om in de spiegel te kijken en bereid zijn te werken voor hun dromen.

Want alleen dromen werkt niet, werken voor je dromen wel!

Wil je met me sparren om te kijken of de Killer Content Academy past bij jou? Vraag dan nu de Content Scan aan en we gaan samen jouw onderneming en dromen onder de loep nemen.

Gr. Jolanda

 

Killer lady voor Killer Content

 

 

Google-Expert
certficaat nlp
Foty Jolanda Damsma