Killer Content Academy

leadmachine

Doe je mee?

Je hebt interesse in de Killer Content Academy 🙂

Een online platform voor het maken van Killer Content!

Je verdien model rust op Killer Content!

Wij ondernemers houden nu eenmaal van DOEN! Mouwen opstropen en aan de slag!

Persoonlijk

Je krijgt persoonlijke begeleiding en coaching.

Mobiel

Life online ontmoetingen.
De Academy heeft ook een app

Voordelig

Nergens zo voordelig

Resultaatgericht

Geen voorkennis nodig

Systeem

We werken met het marketingwiel.

On demand

Lessen kun je terugkijken zo vaak je wilt.

Ik wil vrijblijvend even met je overleggen

Wat gaan we doen?

We gaan je marketingwiel inrichten met Killer Content.
Maar wat is dat dan?

Je marketingwiel is je leadgenerator.  Killer Content = jouw boodschap zo vertalen zodat de ander in actie komt. Als je de juiste aandacht geeft aan de juiste dingen zullen de leads blijven komen.

Ik noem dat het marketingwiel. Je richt je marketingwiel in met krachtige teksten. Jij bepaalt hoe hard dit wiel gaat draaien. Draait het stabiel? Of heb je momenten dat je er een zwaai aan wilt/moet geven?

Wat doe je nu aan online communicatie?

Misschien zet je wel eens wat op Facebook,  stuur je af en toe een nieuwsbrief uit,  heb je een blog en plaats je berichten ook op andere social media kanalen. Je hebt veel geïnvesteerd in website en je bedrijf met als resultaat: 0

Daar word je toch moedeloos van? Stop daarmee!

Je website als klantmagneet

  • Je gaat op een zeer eenvoudige en leuke manier leren hoe je de juiste woorden gebruikt om je klant te raken precies waar het nodig is. Met jouw woorden laat je hen voelen dat ze jou nodig hebben.
  • Je gaat leren welke elementen op je website absoluut noodzakelijk zijn en welke vooral niet!
  • Je communiceert met je doelgroep op zo'n manier dat ze je graag volgen tot ze 'klaar' zijn om contact met je op te nemen.
  • Je maakt je website smeuïg zodat je doelgroep zich helemaal thuis voelt op jouw website.
  • En natuurlijk maak je je website ook SEO vriendelijk zodat je goed vindbaar bent in Google!

De wereld verandert

Of we nu willen of niet, de wereld verandert.

De enige constante is de verandering

Vroeger (en zo heel vroeger is dat niet eens) zaten we op zaterdagavond samen voor de buis met chips en cola om naar een familieshow te kijken. Nu kijkt ieder gezinslid op hun eigen device op de tijd wanneer het hen uitkomt naar de programma's op Netflix of de video's op YouTube.

Tegelijkertijd reden (en rijden) we kilometers om naar een training te gaan en onze kennis up-to-date te houden. Dat kost veel tijd, en tijd blijken we allemaal te weinig te hebben. Daarom kiezen we er steeds vaker voor om via Google op zoek te gaan naar antwoorden. We volgen goeroes, kijken naar Webinars en lezen veel interessante blogs. De kennis ligt voor het oprapen. We vergaren onze kennis On Demand.

Samenwerken en co-creëren neemt een vlucht omdat we merken dat alles alleen moeten doen best ingewikkeld is. Hoe verbind je al die kennis die je verzamelt nu met elkaar zodat het ook écht effect heeft?

Killer Content Academy

De Killer Content Academy is een On Demand platform gericht op, hoe kan het ook anders, Killer Content.

Ik neem je stap voor stap mee om je content (boodschap) naadloos aan te laten sluiten op de wensen van je doelgroep. Zodat je online-inspanningen niet zinloos zijn maar daadwerkelijk leiden naar je droombedrijf.

Dit betekent dat je in minder tijd en met meer gemak klanten aantrekt via je website, je e-mailmarketing bezorgt je een volle agenda en je social-media-strategie zorgt voor een expertstatus. Je creëert een leadmachine waardoor je meer klanten gaat krijgen.Killer Content Academy

De Killer Content Academy is een plek waar ondernemers samenwerken om de wereld mooier te maken en elkaar te ondersteunen in het waarmaken van hun dromen.

We doen het samen, ik neem je aan de hand mee, maar jij bepaalt welke kennis je tot je wilt nemen.

Omdat alleen dromen niet werkt….
Werken voor je dromen wel!

Niet geschikt voor iedereen

De Killer Content Academy is een plek waar zelfstudie wordt gecombineerd met persoonlijke begeleiding, co-creatie en coaching in een online omgeving. Je kunt lessen op elk moment terugkijken als je geen tijd of zin hebt om er virtueel bij aanwezig te zijn.

De Killer Content Academy is er voor als je écht verder wilt!

Ik vraag geen gegarandeerde omzet omdat ik denk dat juist ondernemers die nog geen ton per jaar omzetten extra aandacht verdienen. Met geld is het namelijk makkelijker om meer geld te maken. Maar wat doe je als je het geld niet op de plank hebt liggen. Als geld uitgeven echt pijn doet?

Wat doe je als jouw grootste passie mensen helpen is maar als je nog niet financieel ontspannen kunt werken?

Je content is zoveel belangrijker dan systemen om je marketing in te richten. Maar wat doe je als je niet krachtig genoeg bent in het schrijven van teksten of het verpakken van je boodschap?

Gun jezelf wat ruimte, je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Sluit aan bij de Killer Content Academy.

Begin met een Content Scan?

Tijdens de Content Scan kunnen we kijken of je past binnen de Killer Content Academy. Ik ga dan kijken naar je content op:

  • Je website
  • Je social media
  • Je nieuwsbrieven

Na deze scan laat ik je zien wat de verbeterpunten zijn en of jij geschikt bent voor de Killer Content Academy. Reserveer voor deze scan een uur in je agenda.

Als je startende ondernemer bent en nog geen content of te weinig content hebt voor een goede scan, plan dan ook een scan in, dan zullen we in het gesprek samen bekijken of de Killer Content Academy jou kan helpen.

ff-top-arrow

Klaar om resultaat te halen?

Stroop je mouwen op, plan momenten in je agenda om aan je bedrijf te werken! Ben je er klaar voor?

ff-bottom-arrow
wat is jouw ideale klant?

Waarom Jolanda

Als communicatieadviseur en copywriter weet ik WAT je moet doen en HOE je dat moet doen en met WELKE tools.
Je mag ervan uitgaan dat ik mijn ervaringen optimaal voor jou ga inzetten.

Mijn succes is jouw succes!

Ontspannen ondernemen

Veel markten zijn (bijna) verzadigd. Jij denkt misschien dat je innovatief, creatief en anders moet zijn dan je concullega's om op te vallen. Maar dat is helemaal niet zo. Er zijn nog steeds veel ondernemers die kansen laten liggen uit angst voor het onbekende.

In de Killer Content Academy vind je alle kennis en begeleiding die je nodig hebt om je online marketing op te tuigen. Jij bepaalt wanneer je een draai geeft aan jouw marketingwiel, Zo houd je controle over je inkomen (echt dat kan). Je kunt weer ontspannen ondernemen met je hart en doen wat je het allerliefste doet, mensen helpen!

Denk je dat het voor jou niet werkt?

Theo wist zeker dat het voor hem niet ging werken!

Theo is een interieurarchitect op pré-pensioen leeftijd. Hij heeft al vele jaren zijn eigen bureau. Theo had veel geld uitgegeven aan een website die niet meer was dan een (slecht) visitekaartje.

Ik ontmoette hem via via en hij was ervan overtuigd dat online communicatie niet voor hem zou werken. Hij deed al jaren zonder en hij had niet eens een adressenbestand van zijn klanten bijgehouden.  "Ik moet het hebben van mond-tot-mond reclame." Theo had nog nooit online een opdracht gekregen.

Toen ik zijn website bekeek begreep ik dat! Ik heb hem weten te overtuigen met mij samen te werken. Hij was zeer verbaasd toen hij zijn eerste aanvraag in zijn mailbox kreeg, via de website, van mensen die hij helemaal niet kende! En nu bepaalt hij zelf zijn inkomen. Als hij het wat rustiger aan wil doen legt hij zijn werkzaamheden neer, wil hij weer een opdracht dan geeft hij een zet aan zijn marketingwiel.

Hoe gaaf is dat?

theo van Nistelrooij

Theo

Heb je geen technische kennis?

Dat is het grote misverstand van online marketing. Veel ondernemers huiveren om stappen te ondernemen omdat ze denken dat je voor online communicatie technische kennis nodig hebt en dat het gebruik van online tools duur is!

Dat is niet waar!

Alle tools die we in de Killer Content Academy gebruiken zijn gratis! Ik laat je met introductievideo's zien HOE je dit gebruikt en help je met de inrichting van de tools die jij wilt gebruiken. Echt, ook jij kan het!

Jouw kennis en ervaring op jouw vakgebied is belangrijker om jouw marketingwiel in te richten dan welke technische kennis dan ook. Zorg dat je leads blijven komen zodat jij kunt bouwen aan je droombedrijf. Je weet zoveel meer dan dat je nu denkt.

Ik maak online marketing (weer) behapbaar en leuk voor jou!

Weet jij wat de kracht van ideeën is?

De kracht van ideeën zit in de uitvoering! Als je niets doet blijft het bij een goed idee!
Dat is toch jammer?

Met je eigen bibliotheekkaart van de academy weet jij precies hoe je de kennis kunt vinden die je nodig hebt. Met sjablonen en stappenplannen kan jij direct aan de slag. Met feedbacksessies maak je je webteksten effectiever, je nieuwsbrieven prikkelende, je blogs gaan raken en je richt een systeem in dat werkt.

Sylvia geeft yogalessen en had veel interessante ideeën voor nieuwe business. Door de angst van techniek hield ze zichzelf tegen. Ze heeft nu naast haar bedrijf Vitaal Deugendyoga ook een Vitaal Life Coach praktijk waarin ze mensen echt helpt.

Killer Content

Wat maakt de Killer Content Academy anders?

In de Killer Content academy leg ik je niet alleen uit WAAROM je bepaalde content moet maken maar ik laat je ook zien HOE! Vergeet de versnippering van tijd en kennis en vindt wat je nodig hebt op één verzamelpunt. Een bibliotheek aan kennis waar je in rust en inspiratie kunt werken aan je Killer Content.

Tijdens het traject in de Killer Content Academy ben ik jouw motivatiecoach. Ik begeleid je daar waar je vastloopt en samen met andere ondernemers zorgen we dat je aandacht geeft aan de juiste dingen. Dit ondersteun ik met persoonlijke feedback, sjablonen, lessen en introductiefilmpjes. Het is een intensief programma waar je alles uit kunt halen wat je nodig hebt om Leads te genereren.

De kennis die je krijgt sluit geheel aan bij je belevingswereld, geen lastige marketingtermen maar gewoon in een taal die jij begrijpt. De Killer Content Academy is een investering in tijd en geld die je veel gaat opleveren.

Wanneer is de Killer Content Academy iets voor jou?

Ben jij nieuwsgierig naar het systeem?
Wil jij controle houden over datgene wat je uitstuurt?
Wil je een betere vindbaarheid (SEO) van je website?
Wil je meer leads wanneer je ze nodig hebt?
Wil je gezien worden als Expert op jouw vakgebied?
Wil zelf voor zorgen dat je agenda vol komt? (of weten hoe je sterke input kunt aanleveren)

Dan is de Killer Content Academy dé plek voor jou!

Wil je weten of je content aandacht nodig heeft?  Doe dan de gratis Content Scan.

ff-top-arrow

Wil je meer weten?

Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek aan of plan een GRATIS Content Scan?

ff-bottom-arrow

De meest gestelde vragen

Killer Content Academy

Als je 100% eigen verantwoordelijkheid neemt en zelf wil leren hoe je Killer Content kunt maken. Deze kennis kun je de rest van je ondernemerschap inzetten. Voorwaarden: 'Do the work"

Aanmelden

Mail gerust

Door een brainstormsessie werd mij meer duidelijk: wat doe ik, wat wil ik en wat en wie wil ik bereiken? Jolanda heeft dit vertaald naar een overzichtelijke en complete opzet van mijn site met heldere en toegankelijke teksten. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Ik heb een site die klaar is voor de toekomst.

Tuinvrouw Irene

Irene tuinvrouw

In het gesprek kwam al snel naar voren, wat voor mijn website belangrijk was. Jolanda wist snel de essentie te pakken. Ze kwam met hele goede ideeën waar ik niet aan gedacht zou hebben. Het doel is bereikt, doordat ik al snel via mijn website benaderd werd door mensen die een afspraak wilde maken voor Voetreflex/Klassieke Homeopathie.

Ellen

Ellen